Info Rijsbergse Vliegerdagen 15 en 16 Augustus 2020

Rijsbergse Vliegerdagen

Op 15 en 16 Augustus 2020 vindt de 12e editie plaats van de Rijsbergse Vliegerdagen (jaarlijks het derde weekend van Augustus).

Met recht kunnen we spreken van IKF (International Kite Festival) Rijsbergse Vliegerdagen. In 2019 hadden we 9 nationaliteiten op het veld.

De Rijsbergse Vliegerdagen is een weekend waarin we u kennis willen laten maken met de vliegersport.

Tijdens dit weekend staan er honderden vliegers in de lucht, ook zijn er demonstraties en wordt er uitleg gegeven over de vliegers.

We hebben workshops voor de kinderen waarin ze leren hun eigen vlieger te bouwen. Ook wordt er gezorgd voor de animatie, springkussens, kinderschmincken, en zandbak, dit alles is gratis inclusief de entree! U kunt de aanvangstijden vinden in ons Programma.

Beide dagen zijn er doorlopend demonstraties, shows en activiteiten op onze velden aan de Tiggeltsestraat 13 in Rijsbergen. Op de zaterdagavond is er het nachtvliegeren. De aanvang is om 20.00 uur bij het invallen van de duisternis starten we met de lampionnenoptocht voor de kinderen. Vorig jaar waren er maar liefst meer dan 200 kinderen die meeliepen. De lampionnen krijg je gratis van de Rijsbergse Vliegerdagen. Daarna start de nachtvliegershow.

In 2019 werd het nachtvliegeren geopend door de burgemeester van de gemeente Zundert Mevr J. Vermue.